Okej nu blir jag riktigt jävla förbannad. Igår skedde det en kapning av en buss, alla passagerare blev mördade. En väldigt hemsk sak som inte bör hända. Nu har det kommit fram vem som gjorde det, en man från Sydsudan som skulle utvisas dagen efter (idag). Ja vad säger Norges nya stadsminister Erna Solberg om det här? Jo att "Vi måste bli bättre på att upptäcka potentiella gärningsmän bland de som kommer till Norge". Ursäkta? Jag kan inte riktigt formulera hur sjukt jag tycker att det här är.
 
 
Måste jag dra ramsan igen? Det handlar om människor som flyr, människor som inte kan bo kvar i helvetet de kallar sina hemländer. Människor som är traumatiserade av tortyr. Människor får inte vård. Följer högern i Norge Alliansens väg så lär det inte finnas någon psykiatri kvar snart. Norge som under Socialdemokratiskt styrde dessutom valde att ta begränsa mottagandet av flyktingar, det var en strategi för att minska rasismen (wtf?), men nä det funkade ju inte riktigt. Sossarna blev avsatta och högern tog över. För Norge har inte bara rasister i riksdagen utan i regeringen. Norge har rasister som bär tunga ministerposter, rasister som bestämmer. Och folk undrar varför Jimmie Åkesson fick en tårta i ansiktet.. 
 

Liknande inlägg

2 kommentarer

Ola

19 Nov 2013 01:08

Väldigt tanklöst, vore bättre om hon sade att "vi måste bli bättre att identifiera potentiella gärningsmän, exempelvis Breivik"...

Anonym

25 Dec 2013 23:07

Ska du på valupptakten?

Kommentera

Publiceras ej