TvåTusenTretton, herre jävlar. Det har varit ett av det bättre åren i mitt liv. Saker har börjat gå åt rätt håll. Men det finns självklart undantag, jag har haft djupa svackor med för mycket självmordstankar. Jag har förlorat tre personer i min närhet, min fina gudfar, en älskad släkting och en fantastisk kamrat. Jag har skrikit ut min ångest och velat gå över gränsen för många gånger. Men min psykolog, mina vänner och min mentor har lyckats hålla mig uppe. Jag har träffat nya människor som betyder mycket och kommit närmre mina redan nära vänner. Jag har börjat bryta mig loss från gamla vanor och börjat lära känna mig själv igen efter pappas död. Min syster har flyttat, vilket var jobbigt men vi är bättre vänner än någonsin. Jag har börjat släppa på mitt kontrollbehov och börjat bli mer spontan. OCH jag har börjat brevväxla med en person, vem trodde det för ett år sedan?

Jag har läst böcker som förändrat mig till det bättre, Tillbaka till henne av Sara Lövestam, Mig äger ingen av Åsa Linderborg och Huliganerna kommer på besök av Jennifer Egan. Det är sjukt hur böcker kan göra så mycket. Jag har nästan lyssnat sönder Lars Winnerbäcks skiva Hosianna som släpptes i höstas. En efterlängtad och fantastisk skiva trots ljummen kritik från "de som kan musik". Just nu lyssnar jag på Emil Jensens senaste, en grym skiva även det! 

Men det bästa med 2013 är att de kommer övergå till 2014. Jag kan knappt vänta på att de ska börja. Saker börjar lossna för min del nu, saker kommer att hända. Det blir ett år med två valrörelser, en student, en flytt till Umeå och fler nya vänner. Att de kommer börja med en Valveckokurs med Ung vänster bådar gott. 

Kram och gått nytt år!