Idag var det skolfoto, eftersom jag går sista året så körde vi på ett spexfoto. Temat var "så har du aldrig sett mig förut", så jag var pinuppa. Även fast det inte är en helt okänd sida hos mig så är det inget jag visar i skolan. En grej var intressant. Så fort jag fått på mig den tighta klänningen, strumpbyxorna och de röda läppstiftet så började människor behandla mig annorlunda. Killar i skolan som jag sällan pratar med gav mig gillande blickar. Alla möjliga människor berömde mitt utseende, en vän kommenterade mer än en gång hur stora mina bröst såg ut i klänningen. Till och med lärarna gav mig beröm och gillande blickar.
 
För det första kände jag mig väldigt obekväm, som ett stycke kött. Sen blev jag sur. Jag kände att "det är ju det här jag snackat om sen vi började den här skolan, patriarkatet". Jag kände mig verkligen som ett levande exempel på all sjuka utseendefixering i vårt samhälle. Så fort jag bytte från jeans och skjorta till en tight klänning blev jag behandlad på ett mycket märkligt vis. Extra intressant är det eftersom jag inte är speciellt populär, populär är ett konstigt ord men jag är politiskt, lite jobbig, håller mig på min kant. Men så fort jag satte på mig något sexigt då jävlar var jag värd lite uppmärksamhet. 
 
 
 
 

Liknande inlägg

3 kommentarer

Haylee

23 Oct 2013 20:29

Det är så fantastiskt illa att man inte kan visa hud, visa sig själv, framhäva den kropp man fötts med utan att bli behandlad som ett substantiv. Det är även synd att människor med vett, intelligens och starka åsikter inte blir uppskattade i detta samhälle. Om jag vore din skola, (undvik den bristande logiken i detta uttalande) så skulle du vara hundra gånger mer uppskattad och beundrad för denna härliga hjärna du bär på. Stay strong and keep fighting the world, I'm with you <3

kategd4

25 Mar 2018 23:02

Fresh gay images
http://gay.adultgalls.com/?page.sabastian
gay parents gay brothers gay text meet gay people gay rights movement

selmarp3

06 Apr 2018 01:16

Study my modish project
http://arab.egypt.adultnet.in/?entry-morgan
blondes floating afterlife andhra lower

Kommentera

Publiceras ej