Det här har jag lyssnat på mycket den senaste tiden. Jag lyssnar väldigt mycket i perioder, iallafall på ipoden och i CDspelaren. Då har jag en skiva som liksom får gå, i ipoden kan jag väl lyssna på samma skiva fram och tillbaka i max två veckor. Medan när det gäller CDspelaren så kan jag ha samma skiva i en månad. Jag bytte skiva i CDspelaren för bara några dagar sedan men innan dess så har jag lyssnat på en samlingsskiva med Tomas Andersson Wij. Varje låt på skivan har blivit en favorit men den här fina låten lyssnade jag mycket på innan jag införskaffade skivan:
 
Sedan i lördags, alltså sen exakt en vecka tillbaka så har jag haft influensan. Det var ju inte varit speciellt kul att missa så mycket i skolan. Eftersom det var veckan innan lov så missade jag dessutom en del prov. Men vad ska en göra liksom, det finns inte mycket att göra när en ligger halvdöd i sängen med influensa. Det tog flera dagar innan febern gick ner så det var inte så kul. Låg i sängen med en kall handduk på pannan för att orka. Inte kul inte kul.
 
Idag har världens mest meningslösa högtid firats. Eftersom mormor är den enda som gillar påskmat så fick hon lite sill och ägg, mendans vi andra åt annan mat. Det blev finost och kex till förrätt och för mig blev det stekt zucchini med parmesan till huvudrätt. Övriga åt stekt kött. Sen letade vi efter påskägg. Det är en av få påsktraditioner som jag tycker om. Förutom godis fick jag och syrran träningslinnen, något som båda önskat sig så det var trevligt. Jag har ju faktiskt börjat att träna. Sen åt vi efterrätt, en tårta med kladdkakebotten och tryffeltäcke. Väldigt gott. 
Igår var det öppet hus i Sveriges Riksdag. Förutom att se de sjukt coola byggnaderna så kunde besökarna träffa alla partier. Så där stod jag och Nora från Ung vänster tillsammans med Vänsterpartiet. Det var väldigt kul faktiskt. Så olikt ett bokbord på en skola var det inte. I fyra timmar höll det på, men vi fick lunch så det var lugnt. Hos oss stod det alltid en ledarmot från Vänsterpartiet. Vilket var kul då jag fick snacka lite med en av mina politiska förebilder, Jens Holm. Att ha hälsat på och stått vid samma bokbord som Jonas Sjöstedt känns också rätt okej. 
 
Det finaste var annars när en förälder med sin son kom fram. De stod där ett tag och kollade framförallt på materialet om HBTQ. Sen berättar föräldern att sonen ville bli kallad Sofia. Hen som gick i tvåan hade berättat de för sin lärare och nu hade hela klassen börjat kalla hen för Sofia. Sofia tyckte så mycket om skolan för att alla får vara som dom vill. Föräldern var lika glad hen. Vilket var så himla fint. Blir glad i hjärtat.
(Bild tagen av Vänsterpartisten Ted)

Liknande inlägg