Fick en kallelse till intagningsförfarande som de stod så fint i brevet, nej men jag ska iallafall på intervju till fryshuset, 17 mars kl.13-15. Förutom betyg, personbevis och foto ska jag ha med mig några texter jag skrivit, 3-6 sidor. Tänkte leta fram texter imorn och där slog de mig, de var säkert minst ett år sedan jag skrev en berättelse eller liknande sist, de enda jag fått ur mig är olika former av debattartiklar och någon text om Cornelis Vreeswijk. Hittar jag inget får jag ta något ur bloggen, fast de är ett tag kvar så jag kan nog skriva ihop något. Men den insikten gjorde mig nästan rädd, som om jag tappat bort mig själv fast å andra sidan så är att skriva artiklar sjukt kul. Såg nu att jag ska se Emil Jensen samma dag, kanske bra att lugna ner sig lite.

Man vet inte vem de var som mördade våran dåvarande stadsminster och jag tror ärligt talat att det kommer förbli så.

Alltså Olof Palme, vilken man. Minns honom inte, kanske för att han dog så där 9år innan jag föddes, men den bilden jag skapat av honom genom berättelser från mina föräldrar, andra vuxna och diverse texter är att han var en bra politiker som jag lärt mig se upp till. Vi behöver honom nu, någon drastisk och självsäker.

Dom säger att du inte skulle kunna hjälpa till idag, att du skulle vara gameldags, men de var 25år sedan du dog, jag tror du hade hängt med och sagt ifrån, förstått dagens Sverige och räddat de.

Kära Palme, visa dig och rädda socialdemokratin.

Ja du ser bilderna nedan för, jag ser lite ut som en turkisk transa på vissa bilder och Heidi är en 1800-tals brud, vackert. Nej men jag och Heidi är så jävla tragiska, vi sitter som två bitterfittor och klagar på allt, kul liv. Annars så kollade vi på film, love actually (mest för att Colin är med), tjenare kungen, trainspotting och typ lite mer än halva Dom feta åren är förbi, vi lagade mat och egen sån där avokadoröra som jag inte tänker stava till, vi drack te och bara gottade oss i att gotta sig.

Ska sattsa på att kolla på oscarsgalan ikväll, får se hur länge jag orkar kolla men jag peppar med kaffe.

Liknande inlägg