Efter skolan igår så åkte jag hem till John. Vi chillade/flummade eller vad man nu ska säga att vi gör när vi ses, fast vi behöver inget ord. Nej men hela tanken var att vi skulle se Jakob Hellman på grönan och jag hade ingen större lust att åka hem efter skolan. Så vi drog till stan och ställde oss bland medelåldersfolk inne på dansbanan. Vi konstaterade snabbt att vi var yngst, barnsligast och att det luktade fisk. Efter tio väldigt långa och opeppade minuter kommer Hellman in på scen. Han kallpratar lite, jag och John tittar på varandra båda undrar vad fan han håller på med. Jakob stämmer gitarren och börjar spela, John och jag tittar återigen på varandra och tänker samma sak som innan. Nästa låt börjar, tanken är fortfarande den samma. Jag pekar mot utgången och vi tränger oss ut ur den intressant nog stora folkmassan. Vi går och köper mat till mig och på vägen tillbaka går vi ändå förbi dansbanan i hopp om att Hellman spelar någon bra låt. Det gör han, till vår förvåning men också lycka så är det 'Vara vänner'. Vi dansar en stund, eller dansar och dansar, rör oss konstigt. Sen går vi mot utgången och hör Jakob Hellmans röst försvinna längre och längre bort.

Varit hemma idag. Mest gråtit hela dagen. Ögonen är ömma nu. Det är så mycket känslor, jag kan inte hantera det. Pappa pappa älskade pappa varför, jag saknar dig så jävla mycket. Varje natt besöker du mig i drömmarna. Till mamma sa du att du bara ville vila. Men till mig kommer du bara när du är arg. Varje natt kommer du för att berätta att jag gjort fel. Var det verkligen så du kände?
Heidi jag vet att du fyller år imorgon men du får mina grattis nu. Grattis min älskade vän. Tack för allt du har gjort för mig. Hade det inte varit för dina kramar och dina råd hade jag inte klarat det på samma sätt. Tack för alla gånger du tagit hand om mig. Tack för alla gånger vi haft så jävla kul. Tack för alla gånger vi snackat politik och insett att vi tycker likadant. Tack för alla gånger vi ramlat runt i tanto. Tack för alla gånger vi fylledonkat. Tack för att du tycker om mig för den jag är.

Jag tycker om dig för att du lyssnar, för att du är så himla härlig, för att du slickar på allt, för att du bara är så jävla grym på allt, drömmer om att någon dag kunna skriva lika fint som du, fan Heidi du är bara så jävla bäst. Även fast vi går i samma skola så saknar jag dig på himla mycket. Jag älskar dig fina fina Heidi.

Liknande inlägg