Lyssnade på Hallå P3 samtidigt som jag gjorde mat, temat var "Är Ladies night diskriminerande?" då syftade de på att en man nekats köpa biljett för att han var just man.

Jag tycker hela grejen med Ladies night är kanske konstig och stärker bara de stereotyper vi försöker sudda bort, att vi kvinnor ska falla för s.k "manliga" män. Visst är de väl kul med en kväll för bara oss kvinnor men att förbjuda män är helt sjukt, kom och tänka på de där med läggningen.. Visst kanske inte de absolut viktigaste frågan men de är inte ett steg åt rätt håll.

Blev rätt irriterad och skrev en kommentar på deras hemsida.

Dom läste faktisk upp den i programmet!

Nu senast vände debatten till frågan "hur ska man definiera kön och är all uppdelning diskriminerande?" de är sjukt intressant tycker jag för just den debatten ska hålla på hur länge som helst. Slutsatsen är iallafall att man själv ska känna sig bekväm. Jag känner mig inte alltid bekväm men kvinnorollen, bara de. Debatten kan dras hur långt som helst.

slutsatts: Behandla alla lika vad som än händer!
Igår jobbade vi med årets "stora" bildprojekt. Man ska uttrycka sig själv och använda en kompis som målarduk. Sen ska man även göra en slags ram till.

För att förklara lite:
Sträcken i ansiktet ska stå för att jag känner mig splittrad.
Färgerna är olika delar av mig.
Rutmönstret har med min stil att göra.
Hennes blick står för tomhet.


min kära vän Viveka är modellen.

Liknande inlägg