Mina föräldrar drog just, dem skulle hämta min syster och sedan dra till Ronnie, hennes tränare. De är lite hemskt att detta blir deras avslutning, Ronnie slutar och resten av laget likaså. Jag kommer ihåg min syster första basket träning, de var i en liten sunkig idrotts hall i ett höghus område någonstans i Haninge. Vi kommer in och möts av Ronnie, då en ung singel som brinner för basket och extra knäcker som kartläsare och dj. Då gick min syster i 3an, nu går hon i 1an på gymnasiet. Åh alla fina basket minnen, jag har också gått på basket men jag sög så jag slutade efter 3år. Nu är Ronnie gift två barnspappa och jobbar på något datorföretag, fast basketen brinner han fortfarande för.

Jag har varit med på så sjukt många matcher och cupper, glansdagarna och dem senaste helvetesåren med för många förluster. Jag saknar när man var tvungen att gå upp vid 6:00 en helgmorgon och sen dra till någon idrottshall bort mot Blackeberg. Jag och min syster spelade i klubben Haga Haninge, en väldigt liten klubb men ack så kärleksfull, de var liksom en gemenskap. När herrlaget åkte upp i basket ettan satt hela klubben på matcherna i allas vår fina hemmahall i Brandbergsskolan. Juste Brandbergen, där spenderade vi nästan varenda helg, fina minnen både som åskådare och spelare. Där gjorde jag mitt första mål, jag minns de så väl, de var mot ett lag med gröna tröjor, jag minns att jag sköt, den gick i, jag stod med armarna i kors och log, jag hade gjort något bra för mitt lag, de enda jag hörde var min pappa som skrek "Bra Clara!!". Nu blir jag så nostalgisk, förlåt. Men basket var en stor del av mitt liv och nu är de en stor fin bunt med minnen.

Jag slänger upp en bild på mig på basketplanen några månader innan jag slutade:

Alltid nr 11.


Igår var Amanda och jag äckligt tjejiga, men vad gör de? De var så underbart, vi kollade på tjejiga filmer så som sex and the city, pretty woman, brokeback mountain osv..

Jag har tänk länge på de där med nakenhet, jag vet inte hur jag ska förhålla mig till de, asså inte när de gäller mig utan allmänt, tro inget annat, jag känner mig själv. Men alltså om man ska tycka att de är fel att utnyttja kvinnokroppen eller att man ska se på hur vacker den faktist är. För kroppen är vacker, även manskroppen, de är något speciellt med kvinnokroppen dock, men den blir lätt ett objekt. Så fort någon försöker visa de vackra med kroppen i bilder så blir de kallat porr eller liknande, vilket som sagt är jätte synd med tanke på att man bara försöker visa de vacker den är. Jag behöver fler åsikter, jag behöver någon att byta tankar med, resonera.

Liknande inlägg