Resfebern har smittat både mig och mamma, vi går runt och små packar, "har du tagit en mobilladdare?" "glöm inte dina jeans som du tvätta igår". Jag har skrivit för mycket om hur mycket jag längtar, förlåt.

Skolan. Skolan skolan skolan. Snart börjar de sista året för mig och ca 160st till i min årskurs. Sista året i Kunskapsskolan. Bara tanken gör mig lite rädd. Sen är de ut från grundskolans trygga vrå och ut till en gymnasieskola. Allt har gått så fort, några fattar när jag skriver MxF, CK, T, Hörlurekisen, K-anka, Roberta, Berta, bu-rummet och vingummis-rummet, haha. Tänker på Erica som jag gått med från sexårs, även Frida (med undantag från sexan). Att gå utan Erica, jävlar, henne som jag åkt till skolan med i tre år, hon som var min trygghet när jag började kunskapsskolan. Erica som jag känt och tyckt om i snart nio år, jävlar. Sen har vi Frida, en människa som jag både hatat och älskat, en människa där jag inte kunnat stå ut med att hon varit annorlunda från mig. Men som vi sa en gång, "jag kan inte hata dig, jag har känt dig för länge". Måste påpeka att jag kommer sakna mina andra vänner väldigt mycket också. Detta får mig att inse en sak, jag måste ta vara på de sista året. Nu jävlar ska årskurs nio bli den bästa på Kunskapsskolan i Enskede.
Igår satte jag på mina nya hörlurar och sprang ner till centrum för att möta Felix (vän), regnet öste ner och jag gjorde allt för att mina hörlurar inte skulle bli blöta, lyssnade för övrigt på winnerbäcks live skiva från 2001. Felix var smart nog att ha ett paraply, men vi gick sakta hem till mig för att jag skulle kunna sätta på mig en jacka, en väldigt för stor marin blå anorak som jag snott av min mamma. Vi gick till skogen, bara gick och snacka. Stannade vid den så kallade hundudden, blåsten blåste nästan omkull oss och hans paraply gick sönder. En och en halv timme senare när jag följt honom till pendeln kom jag hem, helt dyngsur. De enda som inte var blött var mina underkläder.

Stackars mina gröna/rosa/svarta-converse, dem står med tidningspapper i sig här brevid mig. För att inte bli sjuk blev klädseln ett stort nattlinne, mjukisbyxor (fan vad jag hatar mjukisbyxor men de är skönt när man fryser), en stor stickad tjocktröja och mysiga strumpor. Den natten somnade jag mysig i soffan.

bra låt:
På tisdag drar vi, känns underbart. Klockan 08:00 går tåget från Stockholm centralstation till Östersund centralstation. Just nu sitter jag här och går igenom i huvudet vad jag ska ha med mig och vad som idag ska tvättas.

Igår var en perfekt dag för mig som har svårt för värme, 16-18c. Jag kunde ha på mig de kläder som jag trivs bäst i, jeans och tjocktröja. Känns skönt att slippa känna svetten rinna ner för pannan, de var så skönt att slippa ha massa huvudvärk.

Jag får sån abstinens när jag ser de här klippet, de är en av mina favorit låtar från konserten på hovet som blandannat jag var på, jävla bra spelning alltså.

Liknande inlägg