Dessa dagar när längtan efter närhet är extra stor, då vill man liksom försvinna. Jag fotade lite i mitt rum idag, kände mig som ett barn i en godisaffär. Trotts jag inte är en bra fotograf är det så mysigt. Jag har alltid velat fånga ögonblicket, eller iallafall bevara det. Här kommer två smakprov (bilderna är oredigerade):


Det är kallt i Stockholm. Mellan -18 och -25 beroende på var. Det är snö över knäna. I onsdags fick vi vänta på bussen i 25min. Det var inte skottat heller så det var att följa små spår i snön, hoppas att det inte var ett dike någon stans. Hoppas på att inte ramla i den kalla snön. Det var nära att jag sprang hem för att lägga mig under mitt varma täcke. Dessa dagar när kylan biter fast, ligger jag i sängen och dricker mitt älskade hallon te. Ligga i sängen och titta ut över de snö fyllda taken. Det är mysigt och så kommer jag antagligen spendera morgondagen.

Äntligen har jag och Amanda fixat prao. Jag, Julia och Amanda först till gallerian där vi hade några eventuella praoplatser. Negativt, det blev dock en mumsig chokladmuffins som vi satt i en trappa och delade på. Det var mys. Vidare till Götgatsbacken och frågade runt. Vinden viner och det var svårt att ens gå rakt. Vi tittar in på ett café där de är mycket positiva. Vi ska komma tillbaka senare då de ska skriva på papper o.s.v. Jag var så glad att jag hoppade runt längs Götgatsbacken, ser fortfarande inget. Detta inlägg är allmänt onödigt, bara så du vet.

Liknande inlägg