Sitter och håller i 'Sången dom spelar när filmen är slut'-skivan med Peter LeMarc.
Så fin, så underbara låtar. Kärlek.


"Åh, låt mig höra den en sista gång.
Spela hennes älsklingssång med Little Willie John.
Sjung för min själ, som ett långsamt farväl. 
Spela upp en sorgsen sång med Little Willie John.

(Låt: Little Willie John)

"Två ensamma själar
Bara föll i en famn
Dom hade inget val
Som gjorde för varann
Två sargade hjärtan
Vad skulle dom göra
Ingen kunde ana
Att dom en dag skulle höra
Sången dom spelar när filmen är slut
"
(Låt: Sången dom spelar när filmen är slut)VARNING NU KOMMER ETT MENINGSLÖST INLÄGG! VARNING NU KOMMER ETT MENINGSLÖST INLÄGG!

Drog till stan med mams.. Köpte ett par jätte söta beatles pins och en liten svart-vit ros men sen blev det bio på våran favorit biograf, nämligen Viktoria. Såg på 'Flickan som lekte men elden' skiiit bra. Juste hittade ett skit snyggt linne i systers garderob, ljus lila med massor med knappar på *wohoo* :)
the beatles pins <3

I'm falling in love with you..<3

Japp, jag känner mig dum. Ca 30min efter jag skrivit förra inlägget så kommer min mamma in där jag sitter med datorn och säger med skamsen röst "asså vi fick boxen igår men vi tänkte först ge den till dig i födelsedags present". Jag blir vääldigt förvånad och får sen uppdraget att leta fram den, vilket jag gör ganska snabbt..
Skivan är så bra! Personliga favorit just nu är "Fribiljett mot himlen" men de kommer säkert ändras under den närmaste veckan. Idag så har dessutom "Om du lämnade mig nu" legat 2år på svensktoppen, 2år! Lars var i med i studion en liten intervju.Liknande inlägg