Tjoo!
Åker till Gotland imorgon, vi åker hemifrån vid 05:30 kul.. -.-'
Men vi tar med oss datorn så det kommer nog upptaderas lite tror jag eller jag vet inte, vi får se.
Idag har jag Packat med stort P. Gud vad allt börjar bli ointressant, ajja..

Dagens drog: Allt jag gillar upphör - Emil JensenFuck Face Så Ses Vi
Clara

Ja äntligen är designen fixad, tack vare min syster.
För er som inte fattar så är det (från vänster): Lars Winnerbäck, Emil Jensen, Anna Ternheim och Lasse Lindh.


Var ju i stan igår, köpte världens sötaste tröja på "Salt" det är en mellan grå t-shirt med en bild på en tjej och en kille i tuppkam som kysser varana *aw*<3 Detta var väligt ointressant men jag ville bara nämna det..

Fuck Face Så Ses Vi
Clara

På tåget till stan med mamma och syster så blev jag snabbt väldigt ledsen, fan vad jag saknar Sara och Julia.
Jag tog fort fram mobilen och sms:ade Sara, frågade när de kommer hem och bara några minuter senare fick jag svaret, de kommer hem på Söndag FAN!! Själv åker jag nämligen till Gotland (där de för övrigt kommer hem ifrån) på måndag.

Eftersom min längtan efter de inte avtog så började jag tänka på hur vi blev vi tre. Det var så att jag och Sara i sexan gick i samma idrotts grupp och vi började snacka mer och mer. I början av vårterminen 08 så blev vi bättre och bättre vänner, jag kommer ihåg när jag och Sara hoppade runt på bänkarna i omklädningsrummet innan idrotten och lyssnade på "Vänner" låten och det var nog då som vi fattade att vi båda är något konstiga och lite annorlunda. Som sagt blev vi bättre och bättre vänner, men det var inte förens precis i början av sjuan som Sara frågade mig om jag ville följa med till Popaganda, då Julia inte fick. Jag tackade ja och det var bestämt, Sara fixade biljetter och vi var nu bättre vänner än någonsin.

Den 29:e aug var det dax, jag vill minnas att vi fick gå en timma tidigare och att vi skuttade över skolgården för att vi var så lyckliga. När vi kom fram och skulle hämta banden så frågade de om lägg, det var trettonårs gräns och jag fyllde inte förens i december.Jag tror att mitt hjärta stannade för en sekund, vi tittade på varandra så Sara säger något små nervöst men ändå kaxigt till de att "asså vi är över tretton". Detta löser sig väldigt snabbt var på de fattade att vi var över tretton. Men vi går sedan ner och sätter oss, eftersom de inte hade öppnat än. Vi tittar på banden som om det vore diamanter. Under popaganda ser vi killar som vi döper till "Öronpropparna" och "Petter". Vi ser par som kramar och kysser varandra och "Magiskt men tragiskt" blir snabbt ett uttryck vi använder "magiskt men tragiskt höger", "magiskt men tragiskt vänster".

Vi var små och något deprimerade, vi var större psykiskt än fysiskt. Vi såg bra band och snygga killar, vi gick förbi ett Z-tv gäng om och om igen för att kanske komma med i bakgrunden, vi hoppade och dansade som Stockholms galningar under Säkert!. "Vi kommer att dö samtidigt, du och jag. Vi kommer att dö samtidigt, du och jag. Vi kommer att dö, dö"
Fan vad vi skrek och hoppade. Tillslut när vi stog och hoppade kom en fotograf fram från Djungeltrumman kom från och ville fota oss, det blev nog inga fina bilder för de var inte med på hemsidan men det blir inga fina bilder på två hoppande tjejer i Stockholms nattten. Jag har aldrig haft så kul, visst vi frös men fan vad vi skrattade och dansade och bara njöt av att vara på en festival.

Nu var ju detta bara om mig och Sara men med tiden så blev även jag kompis med Julia. Vi åkte samma buss och snackade mer och mer. Att Julia är ett år yngre än mig och Sara bör tilläggas. Sista dagen på höstterminen 08 drog jag, Sara och Julia hem till Julia, käkade och hade sjukt nice. På kvällen såg vi Madagaskar2 på bio, vi kände oss härligt töntiga och jag gillar den känslan sjukt mycket. På kvällen så sov alla tre hos Sara, vi tittade på Titanic och vi grät (eller jag ville inte titta efter en speciell del så jag somnade med fingrarna i öronen så jag inte skulle höra, vakande dock tillslut). Det var mysigt. En annan minnes värd kväll var första dagen på vårterminen 09. Vi tre drog hem till Julia, käkade pizza och kollade på Grammisgalan. Många underbara och oförglömliga kvällar med världens bästa människor. Peace and love med tjejerna kunde inte blivit bättre och Julias underbara citat "Asså är det här seriösa frågor?" som hon frågade några som kom fram med fråge papper. Hahhahaha gud vad vi skrattade efter de.

Jag älskar er Sara Gyllander och Julia Zsiga <3


                 Sara                            Jag                            Julia

Fuck Face Så Ses Vi
Clara

Liknande inlägg